28 Feb Investeren in Jong Talent

Investeren in Jong Talent

Categorie: Artikelen

Na een geslaagd beroepenfeest begin februari hadden wij een match met 21 scholieren! 
Afgelopen dinsdag kwamen deze scholieren bij ons op visite voor een interactieve ochtend of middag om kennis te maken met werken bij A.S. Watson. 
Naast een rondleiding zijn ze ook actief aan de slag gegaan met het “picken” van orders op de afdeling DPS. Daarna is de opgedane kennis getoetst door middel van een Kahoot Quiz met 2 dagwinnaars!  
We hebben deze dag in samenwerking met collega's van verschillende disciplines georganiseerd, zodat we niet alleen een beeld konden schetsen van de werkzaamheden, maar ook van de sfeer. 
Ook nog een leuke spontane bezoeker, want de projectcoördinator van Betuwe on Stage stond onverwachts op de stoep om mee te kijken met de leerlingen. Mooi om te zien dat ze betrokken zijn bij de scholieren en de deelnemende organisaties. 

collage betwue on stage

"Wij zien onze deelname aan Betuwe On Stage als een investering in de toekomst, want deze leerlingen zijn 14/ 15 jaar en de minimum leeftijd om bij ons te kunnen werken is 17. 
Maar wat een ontzettend leuke beloning dat de scholieren bij vertrek zeiden dat ze het liefste nú al bij ons aan het werk zouden gaan. Dat belooft veel goeds voor de toekomst." 

Tot volgend jaar!

Functiegroepen