05 Jul De Top Talent Event-ervaring van Linda

De Top Talent Event-ervaring van Linda

Categorie: Artikelen

Op 30 mei 2018 heb je deelgenomen aan het Top Talent Event van A.S. Watson, voor welke business unit heb je jezelf aangemeld en waarom?
Ik heb mijzelf aangemeld voor de afdeling Supply Chain. Ik wilde meer weten over het Traineeship Supply Chain en wat de mogelijkheden zijn om als young professional te starten binnen A.S. Watson.

“een gezellige en leerzame dag”

Hoe verliep de dag zelf?
De dag begon met een busreis naar het distributiecentrum in Heteren. In de bus kreeg elke deelnemer de mogelijkheid om zichzelf voor te stellen door middel van een elevatorpitch. In het distributiecentrum volgde een rondleiding en een warehouse replenishment simulatiegame. Het was een gezellige en leerzame dag.

Wat heeft het Top Talent Event jou gebracht?
Tijdens het Top Talent Event ben ik erachter gekomen dat het traineeship Supply Chain gericht is op het aanleren van vaardigheden om in de toekomst een managementfunctie te kunnen vervullen. Zelf ben ik liever uitvoerend en analyserend bezig en daarom heb ik ervoor gekozen om mij niet aan te melden voor het traineeship.

“ik heb veel mensen gesproken en al mijn vragen kunnen stellen”

Ondanks mijn keuze om niet voor het traineeship te gaan heeft het Top Talent Event mij veel opgeleverd. Tijdens mijn afstudeerstage op de afdeling Slotting heb ik al kennis kunnen maken met A.S. Watson, maar ik wilde graag meer weten over welke mogelijkheden er zijn voor logistieke starters. Op de terugweg en tijdens de borrel heb ik veel mensen gesproken en al mijn vragen kunnen stellen. Ik heb verschillende functies binnen A.S. Watson voorbij horen komen en ben nu aan het onderzoeken waar mijn interesses liggen en ben in gesprek met A.S. Watson over een mogelijk vervolg!

Functiegroepen