Hoofdkantoor Renswoude

Het merendeel van het logistieke proces ligt in Heteren en Ede. Een klein, maar zeker belangrijk onderdeel, wordt uitgevoerd vanuit ons hoofdkantoor in Renswoude: Store Replenishment. Deze afdeling vormt de schakel tussen inkoop, logistiek en de winkels.

Hier stemmen we, op basis van data-analyse en commercieel instinct, de levering van goederen af op de verkoop in de winkels. Dagelijks monitoren we voorraadbeheer, voorraadniveau, vraagvoorspelling en voorraadplanning. We doen er alles aan om de klant niet achter het net te laten vissen. Uiteraard niet vanuit een ivoren toren, maar in nauwe afstemming met Logistiek, Inkoop en de winkels zelf. Een complex proces, met iedere dag weer interessante puzzels om op te lossen!

Naast Store Replenishment vind je in Renswoude nog meer afdelingen, zoals Finance, HR, Inkoop en Marketing. Afhankelijk van jouw functie heb je hier in meer of mindere mate mee te maken. Maar het feit dat we al deze functiegebieden inhouse hebben, betekent voor iedereen dat er altijd doorgroeimogelijkheden zijn!

Vacatures Renswoude bekijken

Maak kennis met onze wereld

Neem gerust contact met ons op