Bijbanen & Stages

Heb je een passie voor Retail en ben je op zoek naar een interessante stage en/of bijbaan,  waarin je veel kennis en ervaring opdoet op het gebied van Supply Chain? Wil je een kijkje nemen in de keuken van de grootste Health & Beauty retailer in de Benelux en weten wat er allemaal komt kijken hoe het logistieke proces qua bevoorrading van de meer dan 1.300 winkels in Nederland en België verloopt? Dan hebben wij diverse uitdagende stages en bijbanen voor jou!

Wanneer je bij A.S. Watson met stagelopen begint, maak je direct kennis met de verschillende afdelingen en collega’s, zowel op kantoor als in ons distributiecentrum. Dit draagt bij aan het vormen van een compleet beeld van de organisatie, de medewerkers en de processen. In ons distributiecentrum zijn er jaarlijks diverse stage mogelijkheden op de afdelingen Supply Chain Development, Planning & Voorraadbeheer en HR.

Bijbanen hebben wij zowel op medewerkers als op teammanager niveau. Heb je interesse in een bijbaan als logistiek medewerker? Zie dan het tabje Logistiek medewerker voor meer informatie over de baan van logistiek medewerker. Ben je momenteel bezig met een HBO of WO studie? Dan kan zeker ook een bijbaan als teammanager Logistiek interessant zijn! Als teammanager sta je aan het roer van een afdeling binnen ons logistieke centrum in Heteren. Het is dan wel belangrijk dat je op zaterdag wilt werken.

Vacatures bekijken

Maak kennis met onze wereld

Neem gerust contact met ons op