eFulfilment center Ede

Op 1 oktober 2017 opende het eFulfilment Center in Ede haar deuren: 14.000 gloednieuwe vierkante meters en nog volop in ontwikkeling! Hier vandaan leveren we alle bestellingen die via de webwinkels van Kruidvat en Trekpleister binnenkomen. Om je een idee te geven waar we het dan over hebben: gemiddeld handelen we 25.000 bestellingen per week af en dit aantal groeit nog steeds. Kruidvat.nl is inmiddels de grootste online drogist van Nederland!

Dit betekent dat we wekelijkse duizenden drogisterijproducten en actie-artikelen verwerken. Van binnenkomst tot opslag, van orderpicking tot inpak en van transport tot retour. We werken niet met enorm grote mechanisaties - bij ons vind je vooral voice-picking, lopende banden en inpakstraten, maar wel in een enorm uitdagende dynamiek.

Alle processen moeten steeds opnieuw, dag in dag uit, goed op elkaar afgestemd zijn en blijven. Want als er ergens iets misgaat, hebben we er allemaal last van. Dat betekent werken in ploegendiensten van 07.00 tot 15.00, 15.00 tot 23.00 of 17.00 tot 01.00. Vijf dagen per week en met enige regelmaat ook op zondag. Maar welke dag het ook is en wat er ook gebeurt, één ding is zeker: samen zorgen we dat alle bestellingen op tijd bij de klant aankomen.

 

Vacatures Ede bekijken

Maak kennis met onze wereld

Neem gerust contact met ons op